Stripper en striptease

Striptease Wormer inhuren


Striptease WormerWoon je in %Plaats en ben je op zoek naar een striptease? Dan zit je bij ons helemaal goed!

  • De lekkerste vrouwen
  • De beste striptease acts
  • De meeste acts
  • Elke gelegenheid
  • Alles is bespreekbaar

Keurmerken stripper-sites

Onze stripteases in Wormer

Wij hebben meerdere stripteases die in Wormer een top show willen geven. Wat de gelegenheid ook is! Als je het formulier aan de rechterkant van de pagina invult, dan gaan wij met je wensen aan de slag. Reken maar dat wij jou dan een voorstel doen dat net zo verleidelijk is als onze striptease zelf! Afhankelijk van je voorkeur zoeken wij een striptease uit, die precies bij jouw wensen past. Binnen 12 uur wordt er dan vrijblijvend contact met je opgenomen om het te bespreken.

Dus zoek niet verder naar een striptease in Wormer en vul het formulier hiernaast op deze pagina snel in, duizenden tevreden aanvragers gingen je al voor!

Contact-telefoon


Contactformulier

Type code over*: captcha

Heb je liever dat wij jou bellen?


Type code over*: captcha

Paaldans workshop

paaldansen Wormer
Paaldansen is alweer 10 jaar populair in Nederland. Het is dus meer dan een tijdelijke rage geworden. Een workshop paaldansen is perfect als middagje vermaak voor vriendinnen. Veel mensen denken dat paaldansen erg zwaar is. Maar het grootste deel is de juiste techniek. Daarom hoef je niet maatje 36 te hebben om deze leuke dans te doen. Na afloop van de workshop krijgt iedereen een certificaat.

Cijfer van onze klanten: 8,9

Buikdans workshop

Buikdans workshop Wormer
Hartstikke leuk voor damesgroepjes in Wormer is altijd weer de Leuke buikdans workshop. Een dans die haar oorspong kent in het midden-oosten. De term buikdansen is niet helemaal terecht. Want buikdansen bestaat uit meer dan sensueel bewegen met de buik. Voor een goede uitvoering moet het hele lichaam gebruikt worden. De buikdans workshop bezorgt jullie zeker een leuke middag.

Cijfer van onze klanten: 9,2

Striptease workshop

Striptease workshop Wormer
Wil je graag leren strippen? Of heb je gewoon zin in een leuke dag met vriendinnen? Dan is de striptease workshop in Wormer iets voor jou. Wij komen gezellig bij je langs en leren je al doende de basis van een striptease. Het is niet lastig, alleen maar leuk en goed voor het zelfvertouwen. Indeling van de show: drankje, warming up, floorwork, sensueel bewegen, lapdance, tease, strippen, showtime!!

Cijfer van onze klanten: 8,9

Burlesque workshop

Burlesque workshop Wormer
Burlesque was in de jaren tijdens en net na de oorlog zeer populair. Maar het is weer helemaal terug van weggeweest. Daarom geven wij burlesque workshops voor vrouwen in Wormer. Burlesque dansen is een showdans met zeer theatraal karakter. Vrouwen maken onder andere gebruik van typische hulpmiddelen als waaiers, handschoenen en boa’s in het spel van verleiding.

Cijfer van onze klanten: 8,4

Chairdance workshop

Chairdance workshop Wormer
Leuk en ook een beetje opwindend. Dat is de workshop chairdance voor dames in Wormer. Hartstikke leuk voor feestjes met je vriendinnen. Plezier gegarandeerd en bovendien kan je er je vriend/man mee verassen. De chairdance workshop laat je zien hoe je een leuke en sensuele dans uit kan voeren met niets meer dan een stoel. Geen keiharde training, maar speels en leuk.

Cijfer van onze klanten: 8.7

Striptease limousine huren

Limousine huren met striptease in Wormer
Bereid je voor op de heetste rit van je leven! Wij halen jou en je vrienden op in Wormer met een luxe limousine en onderweg krijg je een opwindende stripteaseact door een bleodmooie dame!

  • Limousine striptease (tot 8 personen)
  • Hummer striptease (tot 14 personen )
  • VIP bus arrangement (vanaf 14 personen )
Cijfer van onze klanten: 9,4
Klantervaringen uit Wormer
Voor mijn vrijgzellenfeestje hadden de meiden bedacht dat het leuk zou zijn om een workshop buikdansen te doen. Goh wat hebben ze gelijk gehad! Bedankt voor de leuke middag en de leuke wijze van uitleggen. – B. De Jong | Wormer
Elk jaar gaan wij met een groep mannen naar een huisje op een bungalow park. En standaard bellen we even met jullie, want een striptease moet goed zijn! – Hein van Es | Wormer
Toen onze zoon 18 werd wilden we hem verassen met een striptease. De striptease werd geweldig gedaan. Bedankt voor de geweldige service! – B.S. Hamburg | Wormer
Foto’s van een striptease in Wormer

Striptease-impressie Wormer