Stripper en striptease

Striptease Wijk bij Duurstede inhuren


Striptease Wijk bij DuurstedeWoon je in %Plaats en ben je op zoek naar een striptease? Dan zit je bij ons helemaal goed!

 • De lekkerste vrouwen
 • De beste striptease acts
 • De meeste acts
 • Elke gelegenheid
 • Alles is bespreekbaar

Keurmerken stripper-sites

Onze stripteases in Wijk bij Duurstede

Wij hebben meerdere stripteases die in Wijk bij Duurstede een top show willen geven. Wat de gelegenheid ook is! Als je het formulier aan de rechterkant van de pagina invult, dan gaan wij met je wensen aan de slag. Reken maar dat wij jou dan een voorstel doen dat net zo verleidelijk is als onze striptease zelf! Afhankelijk van je voorkeur zoeken wij een striptease uit, die precies bij jouw wensen past. Binnen 12 uur wordt er dan vrijblijvend contact met je opgenomen om het te bespreken.

Dus zoek niet verder naar een striptease in Wijk bij Duurstede en vul het formulier hiernaast op deze pagina snel in, duizenden tevreden aanvragers gingen je al voor!

Contact-telefoon


  Contactformulier

  Type code over*: captcha

  Heb je liever dat wij jou bellen?


   Type code over*: captcha

   Paaldans workshop

   paaldansen Wijk bij Duurstede
   Paaldansen is alweer 10 jaar populair in Nederland. Het is dus meer dan een tijdelijke rage geworden. Een workshop paaldansen is perfect als middagje vermaak voor vriendinnen. Veel mensen denken dat paaldansen erg zwaar is. Maar het grootste deel is de juiste techniek. Daarom hoef je niet maatje 36 te hebben om deze leuke dans te doen. Na afloop van de workshop krijgt iedereen een certificaat.

   Cijfer van onze klanten: 8,9

   Buikdans workshop

   Buikdans workshop Wijk bij Duurstede
   Hartstikke leuk voor damesgroepjes in Wijk bij Duurstede is altijd weer de Leuke buikdans workshop. Een dans die haar oorspong kent in het midden-oosten. De term buikdansen is niet helemaal terecht. Want buikdansen bestaat uit meer dan sensueel bewegen met de buik. Voor een goede uitvoering moet het hele lichaam gebruikt worden. De buikdans workshop bezorgt jullie zeker een leuke middag.

   Cijfer van onze klanten: 9,2

   Striptease workshop

   Striptease workshop Wijk bij Duurstede
   Wil je graag leren strippen? Of heb je gewoon zin in een leuke dag met vriendinnen? Dan is de striptease workshop in Wijk bij Duurstede iets voor jou. Wij komen gezellig bij je langs en leren je al doende de basis van een striptease. Het is niet lastig, alleen maar leuk en goed voor het zelfvertouwen. Indeling van de show: drankje, warming up, floorwork, sensueel bewegen, lapdance, tease, strippen, showtime!!

   Cijfer van onze klanten: 8,9

   Burlesque workshop

   Burlesque workshop Wijk bij Duurstede
   Burlesque was in de jaren tijdens en net na de oorlog zeer populair. Maar het is weer helemaal terug van weggeweest. Daarom geven wij burlesque workshops voor vrouwen in Wijk bij Duurstede. Burlesque dansen is een showdans met zeer theatraal karakter. Vrouwen maken onder andere gebruik van typische hulpmiddelen als waaiers, handschoenen en boa’s in het spel van verleiding.

   Cijfer van onze klanten: 8,4

   Chairdance workshop

   Chairdance workshop Wijk bij Duurstede
   Leuk en ook een beetje opwindend. Dat is de workshop chairdance voor dames in Wijk bij Duurstede. Hartstikke leuk voor feestjes met je vriendinnen. Plezier gegarandeerd en bovendien kan je er je vriend/man mee verassen. De chairdance workshop laat je zien hoe je een leuke en sensuele dans uit kan voeren met niets meer dan een stoel. Geen keiharde training, maar speels en leuk.

   Cijfer van onze klanten: 8.7

   Striptease limousine huren

   Limousine huren met striptease in Wijk bij Duurstede
   Bereid je voor op de heetste rit van je leven! Wij halen jou en je vrienden op in Wijk bij Duurstede met een luxe limousine en onderweg krijg je een opwindende stripteaseact door een bleodmooie dame!

   • Limousine striptease (tot 8 personen)
   • Hummer striptease (tot 14 personen )
   • VIP bus arrangement (vanaf 14 personen )
   Cijfer van onze klanten: 9,4
   Klantervaringen uit Wijk bij Duurstede
   Voor mijn vrijgzellenfeestje hadden de meiden bedacht dat het leuk zou zijn om een workshop buikdansen te doen. Goh wat hebben ze gelijk gehad! Bedankt voor de leuke middag en de leuke wijze van uitleggen. – B. De Jong | Wijk bij Duurstede
   Elk jaar gaan wij met een groep mannen naar een huisje op een bungalow park. En standaard bellen we even met jullie, want een striptease moet goed zijn! – Hein van Es | Wijk bij Duurstede
   Toen onze zoon 18 werd wilden we hem verassen met een striptease. De striptease werd geweldig gedaan. Bedankt voor de geweldige service! – B.S. Hamburg | Wijk bij Duurstede
   Foto’s van een striptease in Wijk bij Duurstede

   Striptease-impressie Wijk bij Duurstede