Stripper en striptease

Stripper in De Lier inhuren


Stripper De LierWoon je in De Lier en ben je op zoek naar een stripper? Wij bieden:

  • De lekkerste strippers
  • De beste acts
  • De meeste acts
  • Elke gelegenheid
  • Gegarandeerd succes!
  • Alles is bespreekbaar

Keurmerken stripper-sites

Onze strippers in De Lier

Wij hebben meerdere strippers die in De Lier een top show willen geven. Wat de gelegenheid ook is! Als je het formulier aan de rechterkant van de pagina invult dan gaan wij, samen met de stripper, met je wensen aan de slag. Reken maar dat wij jou dan een voorstel doen dat net zo verleidelijk is als onze stripper zelf! Afhankelijk van je voorkeur zoeken wij een stripper uit, die precies bij jouw wensen past. Binnen 12 uur wordt er dan vrijblijvend contact met je opgenomen om het te bespreken.

Dus zoek niet verder naar een stripper in De Lier en vul het formulier hiernaast op deze pagina snel in, duizenden tevreden aanvragers gingen u al voor!

Contact met stripper


Contactformulier

Type code over*: captcha

Heb je liever dat wij jou bellen?


Type code over*: captcha

Paaldansen leren?

paaldansen De Lier
Paaldansen is alweer 10 jaar populair in Nederland. Het is dus meer dan een tijdelijke rage geworden. Paaldansen leren is perfect als middagje vermaak voor vriendinnen. Veel mensen denken dat paaldansen erg zwaar is. Maar het grootste deel is de juiste techniek. Daarom hoef je niet maatje 36 te hebben om deze leuke dans te doen. Na afloop van de cursus krijgt iedereen een certificaat.

Cijfer van onze klanten: 8,9

Buikdans workshop

Buikdans workshop De Lier
Hartstikke leuk voor damesgroepjes in De Lier om buikdansen te leren. Een dans die haar oorspong kent in het midden-oosten. De term buikdansen is niet helemaal terecht. Want buikdansen bestaat uit meer dan sensueel bewegen met de buik. Voor een goede uitvoering moet het hele lichaam gebruikt worden. De buikdans workshop bezorgt jullie zeker een leuke middag.

Cijfer van onze klanten: 9,2

Striptease geven?

Striptease workshop De Lier
Wil je graag leren strippen zoals onze stripper? Of heb je gewoon zin in een leuke dag met vriendinnen? Dan is de striptease cursus in De Lier iets voor jou. Wij komen gezellig bij je langs en leren je al doende de basis. Het is niet lastig, alleen maar leuk en goed voor het zelfvertouwen. Indeling van de show: drankje, warming up, floorwork, sensueel bewegen, lapdance, tease, strippen, showtime!!

Cijfer van onze klanten: 8,9

Burlesque workshop

Burlesque workshop De Lier
Burlesque was in de jaren tijdens en net na de oorlog zeer populair. Maar het is weer helemaal terug van weggeweest. Daarom geven wij burlesque lessen voor vrouwen in De Lier. Burlesque dansen is een showdans met zeer theatraal karakter. Vrouwen maken onder andere gebruik van typische hulpmiddelen als waaiers, handschoenen en boa’s in het spel van verleiding.

Cijfer van onze klanten: 8,4

Chairdance workshop

Chairdance workshop De Lier
Leuk en ook een beetje opwindend. Dat is de workshop chairdance voor dames in De Lier. Hartstikke leuk voor feestjes met je vriendinnen. Plezier gegarandeerd en bovendien kan je er je vriend/man mee verassen. De chairdance workshop laat je zien hoe je een leuke en sensuele dans uit kan voeren met niets meer dan een stoel. Geen keiharde training, maar speels en leuk.

Cijfer van onze klanten: 8.7

Striptease limousine huren

Limousine huren met striptease in De Lier
Bereid je voor op de heetste rit van je leven! Wij halen jou en je vrienden op in De Lier met een luxe limousine en onderweg krijg je een opwindende stripteaseact door een bloedmooie dame of mannelijke stripper!

  • Limousine striptease (tot 8 personen)
  • Hummer striptease (tot 14 personen )
  • VIP bus arrangement (vanaf 14 personen )
Cijfer van onze klanten: 9,4
Klantervaringen uit De Lier die een stripper hebben ingehuurd
Voor mijn vrijgzellenfeestje hadden de meiden bedacht dat het leuk zou zijn om een workshop buikdansen te doen. Goh wat hebben ze gelijk gehad! Bedankt voor de leuke middag en de leuke wijze van uitleggen. – B. De Jong | De Lier
Elk jaar gaan wij met een groep mannen naar een huisje op een bungalow park. En standaard bellen we even met jullie, want een striptease moet goed zijn door een leuke en ervaren stripper! – Hein van Es | De Lier
Toen onze dochter 18 werd wilden we haar verassen met een stripper. De stripper was geweldig gedaan. Bedankt voor de uitstekende service! – B.S. Hamburg | De Lier
Foto’s van een striptease in De Lier

Stripper De Lier